Îți pot îmbunătății viața aceste proteze picior

proteze picior

Aceste proteze picior se fac la comandă, după fizionomia fiecărui picior în parte. Aceste proteze picior sunt confecționate în culoare bej, nuanța pielii.

Oamenilor, care printr-un accident nefavorabil au ajuns la amputare parțială de picior tip Pirogoff, sunt create aceste proteze, pentru ca să-și poată clienții recăpăta viața obișnuită dinaintea accidentului și să-și îmbunătățească starea.
Aceste proteze picior sunt foarte flexibile, datorită acestui lucru nu este greu adaptarea lor în viața zilnică. Alcătuirea acestor proteze picior, datorită căreia capătă flexibilitate constă din fibră de carbon sau poliuretan.
Cupa plastică, este creată în așa fel încât trebuie să se adapteze în profunzime anatomiei piciorului.

Cupa plastică din aceste proteze picior sunt confecționate din plastic, rășină sintetică întărită cu fibră de carbon.
Purtarea acestei proteze picior, este foarte simplă, se aplică usor la nivelul gambei. Aceste proteze picior pot fi achiziționate ațât cu sistem de fixare prin scai de tip velcro, cât și fără acest sistem de închidere.
Cilindrul din interiorul acestei proteze picior este fabricat din polietilenă expandată, sau mai există și varianta în care cilindrul din interiorul acestei proteze picior poate fi confecționat și din ciorap de bumbac împregnat cu gel.

Dacă vă comfruntați cu astfel de probleme neplăcute de sănătate, apelați la noi cu încredere, încercați această proteză picior. Dați-i șansa să vă îmbunătățească sănătatea, și să vă poată oferi din nou viața dinaintea acelui accident nefavorabil. Înainte de a vă achiziționa proteza picior, consulați-vă și cereți părerea medicului specialist. Noi vă garantăm că nu vă va părea rău, dacă achiziționați și folosiți această proteză picior. Proteza picior nu vă va dezamăgi, chiar din contra, vă va fermeca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Translator autorizat

Translator autorizatTranslator autorizat

Am centralizat câteva sinonime care definesc ocupația de translator după noul dicționar al limbii române: -interpret; -persoană specializată în traducerea orală. Cuvântul translator provine din cuvântul latin –translator-, și cuvântul

READ MOREREAD MORE