Alors Cupcakes Micile plăceri

Micile plăceri

Primele cupcakes-uri au fost savurate în a doua jumătate a secolului al XIII-lea. Maeștrii vremii le descriau ca fiind torturi în cupe mici sau ceșcuțe de cafea, gătite cu decorațiuni de sărbătoare. Toate elementele s-au păstrat și în epoca modernă. Criteriul suprem ne spune că micuțele delicii nu pot fi decât dulci, mereu cu cremă și servite reci sau la temperatura camerei.

        cupkake   Cu trecerea timpului rețetele au cunoscut o uriașă diversificare, ajungându-se la combinații de arome și culori care au adus prepararea lor la nivel de artă culinară. Iar noi ne-am legat de această provocare: continuăm să păstrăm tradiția și regulile sacre.În fiecare zi amestecăm nebunia noastră cu alte ingrediente din bucătărie. Niciodată nu muncim, facem totul din pasiune. Cântărim lingurițele cu zahăr sau faină pentru a nu depăși rețeta. Încurajăm aluatul să crească pentru a fi cel mai pufos. Așezăm la milimetru crema delicioasă care să îți răsfețe simțurile.

Acordăm atenție și celui mai mic detaliu decorativ. Toate acestea pentru a avea unic fiecare cupcake pe tava cu care te vei fotografia. Cel mai mult ne place când scoatem tava din cuptor. Pe fiecare în parte noi o numim tava cu delicii. Blaturile așteaptă drepte și mândre, oferind siguranța ingrendentelor de calitate pe care le-am folosit. Câteva minute le lăsăm să își reverse căldura în lume, până alegem crema potrivită. Îmbrăcate în haine noi, cu diferite culori, mai au nevoie doar de decorațiunile în ton cu moda.

           Fiind de felul nostru vorbăreți și dornici de a cunoaște oameni faini, suntem prezenți la diferite evenimente unde oferim participanților o mică plăcere în pauză. Atunci notăm toate sfaturile și recomandările voastre. Așa a luat naștere și secțiunea ”Creează-ți propriul cupcake”, unde imaginația ta se va transforma în gustul ideal pe care dorești să îl savurezi.