Alors Cupcakes Servicii Videocolposcop modern FullHD

Videocolposcop modern FullHD

videooscop

Videocolposcopul in zilele noastre sunt elemente nelipsitoare de diagnostizare. Recomandam folosirea acetori instrumente medicale de medicii specialisti in acest domeniu, pentru depistare rapida si eficienta a unor modificari a colului uterin. Instrumentul medical mai nou folosit  este o  combinație bine reusita de estetică clasică și tehnologie modernă.

Colposcoapele sunt folosite pentru examinare si poate fi mai multe feluri , in ideea acesta un videocolposcop folosit in acest timp de catre noi pentru examinare este de nivel optic.

Vizualizarea partii dorite se poate efectua cu ajutorul componentei de microscop, care ne ajuta la mariri optice optime a imaginii necesare de pe suprafata dorita, adica a zonei de interes.

Vizualizarea se poate efectua ori monoocular ori binocular, se poate stoca imaginilie astfel gasite, daca avem posibilitatea de a atasa si o camera digitala.Astfel imaginile gasite se pot revizualiza, medicii se pot sfatui asupra acestori imagini, avand acces si mai tarziu decat data examinarii. Putem folosii chiar si in timpul tratamentului standard ori chirugical.

Daca dorim sa urmarim in timp real examinarea mai avem posibilitatea de a atsa si un monitor extern la care se transmite imaginile gasite in timpil examinarii, asfel si pacientul si personalul medical participant poate sa urmareasca.

Videocolposcop ce se recomanda de catre noi  are potentialul sa ne ajute si prin rezolutia camerei digitale de a vedea cat mai clar zona dorita. Imaginile astfel gasite se vizualizeaza direct de pe monitot.. Daca dorim sa vizualizam si mai tarziu atunci avem nevoie de un laptop sau un desktop si sa stocam aici imaginile obtinute in timpul examinarii. Prin tehnologiile aflate in zilele noastre reusim sa depistam bolile colului a vulvei si vaginului cat mai performant si in timp ideal de a ajuta pacientii nevoiti. Deci videocolposcopia reuseste sa localizeze usor zonele suspecte pentru biobsie, precum le identifica leziunile precanceroase ale colului uterin. Va asteptam sa ne cautati cu ocazia achizitionarii acestui produs, sau daca aveti nelamuriri.

 

Related Post