Intra in poveste

Când Regele Cub de Zahăr a decis să ia toate momentele dulci din Viața oamenilor, Consorțiul Patiserilor au anunțat situație de criză pe Tărâmul Vatei de Zahăr. Toate rețetele de prăjituri au fost arse, pitici de pădure puși în lanțuri pentru a nu mai trimite lemne de foc și tăvile de copt s-au topit în Apa Fiartă.

Marele Maestru Patiser, Sergiu Scorțișoară, nu avea nicio soluție pentru a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor. A încercat diferite combinații de ingrediente, însă fără rezultat. Supușii erau nemulțumiți și simțea cum încrederea lui începea treptat să dispară. Vreme îndelungată a căutat o cale de salvare, de la Marea de Ciocolată până la Munții de Caramel. Singur, cu inima pompând ultimele suflări de speranță, a coborât în Valea Mierii, locul unde Maeștrii Patiseri nu erau bine veniți. Teama l-a cuprins în fața Laurei, Ducesa de Miere, și a zecilor de ochi ațintiți asupra lui. Cu sufletul bun, Ducesa de Miere i-a ascultat durerea din vorbe și i-a oferit rețeta ”Cupcake-ul Suprem” din Cartea Pierdută a Prăjiturilor.

Aducând mulțumiri, Marele Maestru Patiser s-a întors în ținutul Vatei de Zahăr și a început războiul cu Regele Cub de Zahăr. După multe bătălii, l-a învins definitiv lângă Tărâmul Aluatului Pufos, la un Apus glazurat. Cu rețeta de la Ducesa de Miere, aroma cupcakes-urilor se amesteca cu frumusețea vieții, prin gustul unic simțeai farmecul dulce al poveștilor din Valea Mierii, iar pasiunea era evidențiată prin forma diferită a fiecăruia.

Așa au început tradiționalele petreceri cu vestitele cupcakes-uri, pentru a sărbători fiecare moment de bucurie cu o mică plăcere.